Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Google CSS partner – Bigshopper

Via Google CSS partner (Comparison Shopping Service) Bigshopper is het mogelijk om 20% goedkoper te adverteren in Shopping. Werk jij als adverteerder niet samen met een Premium CSS partner? Dan betaal jij wellicht 25% hogere klikkosten dan jouw concurrent die wel via een (Premium) Google CSS partner adverteert!


Gratis advies aanvragen   Bekijk alle oplossingen

Google CSS partner – Bigshopper

Wat is een CSS?

Wat betekent CSS? CSS is de afkorting van Comparing Shopping Services. Je raadt het misschien al, je kunt jouw producten op een site van de CSS partner plaatsen en vervolgens kunnen consumenten jouw producten op dit platform vinden en vergelijken met andere producten. Wij maken gebruik van CSS partner Bigshopper. Vanuit Bigshopper worden jouw producten ook getoond in de Google Shopping omgeving! 

Waarom je een CSS als Bigshopper moet gebruiken?

Als je producten wilt toevoegen aan een CSS, zoals bigshopper dan kun je rekenenen op meer financiële voordelen ten opzichte van Google Shopping. Je betaald namelijk minder kosten per klik ten opzichte van Google Shopping CSS zelf. Via Bigshopper ontvang je namelijk 20% korting in de veilingen van Google Shopping. Hierdoor kan je meer klikken uit hetzelfde budget halen OF dezelfde klikken met minder budget.  Ons twee criteria om over te stappen naar een CSS partner:

  • Heb jij meer dan €500,- adspend in Google Shopping per maand?
  • Heb jij CPC’s hoger dan €1,50 gemiddeld in de veiling?

Dan is je Google Ads account geschikt om gebruik te maken van een CSS.

Google CSS partner - Bigshopper 1 Google CSS partner - Bigshopper
In de shopping resultaten zie je Bigshopper vermeld staan als Comparing Shopping Service

Investering in een CSS Partner

De aansluitkosten bij een CSS partner als Bigshopper starten vanaf €50,- per maand. Deze aansluitkosten verdien je dus terug boven een adspend van €500 per maand aan Google Shopping.

Implementatie van een CSS partner

Het begint simpel door een overeenkomst op te stellen met Bigshopper. Na het tekenen van deze overeenkomst is het zaak dat Bigshopper wordt gekoppeld aan Google Merchant Center als primaire CSS partner wordt ingesteld.

Wij verzorgen de implementatie volledig voor je. Jij hoeft alleen de factuur te betalen en het contract te tekenen.

Wat kan Travyk voor je betekenen?

Voldoe jij aan de criteria en wil jij meer uit je Google Shopping campagnes halen? Maak dan gebruik van onze CSS partner service.

Vragen over CSS partners? Neem snel contact met ons op!

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer