4.9

Overstappen naar een Google CSS partner en Labelizer software

Maak jij nog geen gebruik van Google CSS partners? Dan kun je wel tot 20% hogere klikkosten hebben!

Waarom kies jij voor ons?

Eerlijke prijzen en veel ervaring

Wij zijn transparant in onze tarieven en daar zijn wij trots op. Wij geloven dat onze prijzen eerlijk zijn, gezien de hoge kwaliteit dienstverlening door ons ervaren personeel.

Wij gebruiken premium tools

Door het gebruiken van de beste tools uit de markt gaan we voor optimaal resultaat.

Practice what you preach

Wij experimenteren non-stop om zoveel mogelijk ervaringen te ontwikkelen en learnings.

Google css partner

Wat is een CSS?

Wat betekent CSS? CSS is de afkorting van Comparing Shopping Services. Je raadt het misschien al, je kunt jouw producten op een site van de CSS partner plaatsen en vervolgens kunnen consumenten jouw producten op dit platform vinden en vergelijken met andere producten.

Wij maken gebruik van CSS partner Bigshopper en Producthero. Vanuit de betreffende CSS partner worden je producten ook getoond in de Google zoekresultatenpagina.

Daarnaast maken we bij grote campagne gebruik van Product Hero om het budget zo efficiënt mogelijk in te zetten. Meer weten over Product Hero? Ze hebben meer leuke functies, lees snel verder.

Travyk en Product Hero zijn Partner

Waarom Product Hero? Dit heeft voordelen bij Google Ads Shopping-campagnes. De Labelizer helpt de campagnes te optimaliseren door het advertentiebudget efficiënter toe te passen. Hoe? Door producten te categoriseren op kosten, klikken en omzet. VOLLEDIG AUTOMATISCH.

Door het gebruik van de Labelizer kan de totale ROAS (Return on Ad Spend) zeer waarschijnlijk met 10% tot 30% toenemen, of zelfs meer. Doordat er minder budget gaat naar niet-winstgevende producten, gaat er meer budget naar de producten die daadwerkelijk winstgevend zijn. Hierdoor kan je een volumeboost verwachten doordat producten met weinig vertoningen eindelijk een kans krijgen om in de SERP te verschijnen.

In de shopping resultaten zie je Bigshopper vermeld staan

Waarom je een CSS moet gebruiken?

Als je producten wilt toevoegen aan een CSS, zoals bigshopper of Product Hero dan kun je rekenenen op meer financiële voordelen ten opzichte van Google Shopping. Je betaald namelijk minder kosten per klik ten opzichte van Google Shopping CSS zelf. Via een CSS partner ontvang je namelijk 20% korting in de veilingen van Google Shopping. Hierdoor kan je meer klikken uit hetzelfde budget halen OF dezelfde klikken met minder budget.  Onze twee criteria om over te stappen naar een CSS partner:

 • Heb jij meer dan €500,- adspend in Google Shopping per maand?

 • Heb jij CPC’s hoger dan €1,50 gemiddeld in de veiling?

Dan is je Google Ads account geschikt om gebruik te maken van een CSS. Plan direct je adviesgesprek in!

Investering in een CSS Partner

De aansluitkosten bij een CSS partner starten vanaf €29,- per maand. Deze aansluitkosten verdien je dus terug boven een adspend van €500 per maand aan Google Shopping.

Implementatie van een CSS partner

Het begint simpel door een overeenkomst op te stellen. Na het tekenen van deze overeenkomst is het zaak dat je CSS partner wordt gekoppeld aan Google Merchant Center als primaire CSS partner wordt ingesteld.

Wij verzorgen de implementatie volledig voor je. Jij hoeft alleen de factuur te betalen en het contract te tekenen.

Wat kan Travyk voor je betekenen?

Voldoe jij aan de criteria en wil jij meer uit je Google Shopping campagnes halen? Maak dan gebruik van onze CSS partner service.

Vragen over CSS partners? Neem snel contact met ons op!

Wij laten SEA voor je werken

Ons team staat voor je klaar! Wij helpen je graag met het opzetten en het beheren van succesvolle en rendabele Google Ads campagnes. Ben je op zoek naar een Online Marketing Bureau uit Heerenveen? Dan helpen wij je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht