4.9

SDG 4: Kennis is macht

Online marketing ontwikkelt zich enorm snel. Wat een jaar geleden nog best practice was, kan vandaag alweer achterhaald zijn. Met name Google, het platform waarin we bij Travyk gespecialiseerd zijn, wordt regelmatig geupdate.

Iwan Post bij Uptoday

Kennis en ontwikkeling is voorop lopen

Wanneer jij op de hoogte bent van de belangrijkste ontwikkelingen binnen online marketing, geef je jouw bedrijf dus een flinke boost. Om onze kennis hierover te delen, doen we verschillende dingen.

 • Eens per jaar organiseren we Uptoday. Uptoday is een kennisevenement waarbij we, samen met onze partners uit de regio Heerenveen, de online marketing kennis van ondernemers uit de regio kosteloos up-to-date brengen. Naast dat het een hele gezellige avond is, verlaat je Uptoday met relevante kennis die je al de volgende dag op je bedrijf toe kan passen voor direct resultaat! Benieuwd wanneer de volgende editie plaatsvindt? Volg dan onze LinkedIn pagina!

 • Elke week reserveert iedereen bij Travyk vier uur van zijn of haar tijd voor bijscholing. De kennis die we opdoen, delen we vervolgens via laagdrempelige blogs. Aan de hand van deze blogs kun je je eigen online marketing kennis bijspijkeren. Daarbij kun je, dankzij de handige tips, deze kennis vaak ook direct toepassen op je eigen bedrijf!

 • Jaarlijks begeleiden we minimaal 2 stagiaires die zich willen verdiepen in de wondere wereld van zoekmachines.

SDG 4: Kwaliteitsonderwijs

Doelstellingen van Travyk rondom kwaliteitsonderwijs

Doelstellingen

Om de online marketing know-how van ondernemers in Noord-Nederland te vergroten, hebben we drie subdoelstellingen voor over vijf jaar verbonden aan onze doelstelling om kennis te delen.

 1. Over vijf jaar heeft heel ondernemend Heerenveen en omstreken met veel plezier Uptoday bijgewoond.

 2. Over vijf jaar hebben we tien stagiaires opgeleid, waarvan de kennis omtrent online marketing significant is toegenomen.

 3. De komende vijf jaar publiceren we elke maand twee blogs. Betrap je ons erop dat we een keer te weinig online zetten? Spreek ons er dan op aan, en we hebben het erover onder het genot van een lekker drankje.

De bijpassende SDG

Kwaliteitsonderwijs

Door onze focus op het delen en verspreiden van kennis  helpen we om de relevante beroepsvaardigheden van lokale ondernemers en studenten te verbeteren. 

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Google reviews

 • 5.0
  Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
  Opjewallie Opdrachtgever
 • 5.0
  Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
  Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
 • 5.0
  Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
  Communicatie GO Opdrachtgever
 • 5.0
  Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
  De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
 • 5.0
  Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
  Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
  West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
  Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
 • 5.0
  Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
  Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
 • 5.0
  Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
  Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
 • 5.0
  Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
  De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

Kennis delen is macht