Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Marlieke Looijen

“Klanten zien groeien met hun bedrijf is het beste wat er is en daar kan ik veel voldoening uit halen.”

Marlieke Looijen

Marlieke, wie ben je?

Aangenaam! Ik ben 29 jaar en ik woon nu iets meer dan een jaar in Heerenveen met mijn vriend in een koophuis wat we net grondig hebben verbouwd. Ik ben een geboren Fries: ook al spreek ik het niet, verstaan doe ik wel! 

8 jaar ervaring in online marketing

Ik heb inmiddels 8 jaar ervaring in online marketing. Sinds maart 2021 werk ik bij Travyk. Mijn specialisme ligt vooral bij e-commerce, SEA en Google Shopping. Verder ben ik bezig met mijn kennis voor SEO en CRO te verdiepen. 

In mijn vrije tijd doe ik

Ik hou van wandelen in de natuur, reizen, koken, fotograferen en tijd met familie doorbrengen. Een echte film- en serieliefhebber. Ook ben ik gek op spelletjes, zowel bordspellen, Escape Rooms als ‘Nintendo Switch’-games. Een goede speler, een minder goede verliezer.

Verder weet ik “alles” van Scandinavië, Formule 1 en Marvel films. Ook lees ik nog wel eens een boek of stort ik mijzelf op een klusproject in huis. 

Het mooiste van mijn vak is

Ik hou van oplossingen bedenken voor welke scenario dan ook, informatie verzamelen en kan goed verbanden leggen. Online marketing past dus perfect bij mij! Lekker sparren met klanten, zoveel mogelijk data analyseren, bijsturen, nog meer bijsturen en trots zijn op goede resultaten. Klanten zien groeien met hun bedrijf is het beste wat er is en daar kan ik veel voldoening uit halen. 

Wil je meer weten over e-commerce?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over e-commerce, neem gerust contact met mij op!

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer