4.9

De Google Guaranteed badge, hoe ontvang je het?

Nouja, het is niet zozeer ‘ontvangen’, maar betalen om te ontvangen. Lees hieronder wat de Google Guaranteed badge in houdt.

Nouja, het is niet zozeer ‘ontvangen’, maar betalen om te ontvangen. De Google Guaranteed badge was in eerste instantie alleen beschikbaar bij de lokale diensten advertenties. Maar nu wordt het ook aangeboden als upgrade voor jouw Google Mijn Bedrijf profiel. Op dit moment is deze upgrade alleen nog maar beschikbaar in Noord-Amerika en hij is niet gratis. Je betaalt er $50,- per maand voor, das niet mis.

Wat houdt de Google Guaranteed badge in?

De Google Guaranteed badge is als het ware een ‘garantie’ die wordt aangeboden vanuit Google. Als je als consument via de lokale diensten advertenties of via de Google Assistent een dienst hebt afgenomen bij een bedrijf dat gekenmerkt wordt door een Google Guaranteed badge, dan kan de consument een claim bij Google indienen wanneer zij niet tevreden zijn met de geleverde dienst(en) of als er iets mis is. Claims kunnen ingediend worden tot $2.000,-. Dit geldt dus alleen bij een advertentie én als je als consument via deze advertentie boekt.

Google Guaranteed badge bij je bedrijf

Voordelen Google Guaranteed Badge

Een voordeel van de badge is dat het de betrouwbaarheid van je bedrijf verhoogd. De consument weet dat door middel van de Google Guaranteed Badge een bedrijf gecheckt en gescreend is door Google, waardoor het een stuk onzekerheid wegneemt.

CTR van lokale SEO omhoog

Daarnaast is de verwachting dat de CTR op lokale SEO listings van een bedrijf met een Google Guaranteed Badge hoger zal zijn dan een bedrijf die deze badge niet heeft. Dit komt doordat de badge meer opvalt tussen de resultaten en het stukje vertrouwen dat meespeelt.

Hoe krijg ik de Google Guaranteed Badge?

De badge was in eerste instantie alleen beschikbaar voor de lokale diensten advertenties en deze was alleen te verkrijgen als je de background- en licenties check van Google had behaald. Maar nu kan je dus ook $50,- per maand betalen in jouw Google Mijn Bedrijf account om een badge te verkrijgen.

Voldoen aan de Guaranteed eisen

Mááááár, dan moet je wel aan dezelfde eisen voldoen als wanneer je zou adverteren. Dit is natuurlijk een logische keuze van Google, want zij staan garant voor jou en zij moeten zich dan ook indekken.

Google Guaranteed badge maakt het makkelijk voor bedrijven

Google Guaranteed Badge ook te verkrijgen in Nederland?

Op dit moment is de badge alleen nog maar te verkrijgen in Noord-Amerika. Wanneer de badge uitgerold zal worden naar Nederland is nog niet bekend. Uiteraard houden wij jullie hiervan op de hoogte als wij meer weten!

Meer weten over lokale SEO?

Op zoek naar een online marketing bureau die je kan helpen om je lokale SEO te boosten? Nu nog zonder een guaranteed badge ;). Neem gerust contact met ons op.

Dennis
Erik de Jager
Arjen
Dit is Tony Flisijn

Wij laten SEO voor je werken

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite om te ranken met je SEO pagina’s?
En ben je op zoek naar een SEO Bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht