4.9

Travyk is bij Dutch Search Awards

Ook dit jaar is Travyk weer van de partij op de Dutch Search Awards. Afgelopen jaar is Iwan geselecteerd als jurylid en mag dit jaar weer opnieuw deelnemen! Een mooie kans om te kijken hoe andere specialisten te werk gaan en daar zijn we uiteraard zeer blij mee. In ons werkveld kun je elke dag bijleren.

De beste cases van Nederland

Als jurylid mogen wij de beste SEO en SEA cases beoordelen van Nederland. Iwan zal in de maand oktober dus wat tijd moeten reserveren om meerdere cases te beoordelen!

Leerzaam

In alle cases zal alle kennis uit de praktijk terug moeten komen om een goed oordeel te vellen over de inhoud en de behaalde resultaten.

#DSA22 #dutchsearchawards

Marlieke
Dennis
Casper Höyng

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

Google reviews

  • 5.0
    Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
    Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
    Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
    Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
    Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
    Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
    Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
    De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
    Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
    Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
    Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
    West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
    Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
    Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
    Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
    Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
    Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
    Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
    Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
    De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

Kennis delen is macht