4.9

Donatie van €750,- aan de voedselbank Heerenveen

2020 …. een bizar en moeilijk jaar voor iedereen. Een jaar dat al 9 maanden in teken staat van COVID-19 en waardoor veel gezinnen en bedrijven zijn getroffen.

Gezondheid

Mensen zijn zelf getroffen door het virus of hebben het van dichtbij meegemaakt, mensen die dierbaren hebben verloren door het virus en het isolement waarin we als maatschappij al maanden in leven maakt dat dit een bizar en moeilijk jaar is en is geweest.

Financieel

Maar ook financieel gezien zijn er veel mensen bij ons in de buurt getroffen. Complete sectoren op slot, banen op de tocht, ontslagen of arbeidscontracten die niet zijn verlengd vanwege de onzekerheid die dit virus met zich meebrengt.

Voedselbank Heerenveen

Bovenstaande maakt dat er gezinnen zijn die onvoldoende geld hebben voor een lekkere maaltijd. We hebben het over meer dan 200 gezinnen alleen al in gemeente Heerenveen. De Voedselbank in Heerenveen stelt wekelijks een voedselpakket samen, zodat deze gezinnen toch een lekkere maaltijd op tafel neer kunnen zetten. Top werk van de Voedselbank!

Bewonderenswaardig werk verrichten de vrijwilligers om meer dan 200 gezinnen van eten te voorzien!

Donatie namens alle klanten van Travyk

Travyk heeft besloten om de Voedselbank Heerenveen te steunen en namens alle klanten van Travyk een donatie t.w.v. €750,- te doen.

Fijne feestdagen en een gezond 2021!

Namens Iwan, Arjen, Jeffrey, Robbie en Sebastiaan wensen wij iedereen fijne feestdagen en gezond 2021 toe!

Donatie van 750 euro aan de voedselbank Heerenveen

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht