Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Donatie van €750,- aan de voedselbank Heerenveen

Donatie van €750,- aan de voedselbank Heerenveen

2020 …. een bizar en moeilijk jaar voor iedereen. Een jaar dat al 9 maanden in teken staat van COVID-19 en waardoor veel gezinnen en bedrijven zijn getroffen.

Gezondheid

Mensen zijn zelf getroffen door het virus of hebben het van dichtbij meegemaakt, mensen die dierbaren hebben verloren door het virus en het isolement waarin we als maatschappij al maanden in leven maakt dat dit een bizar en moeilijk jaar is en is geweest.

Financieel

Maar ook financieel gezien zijn er veel mensen bij ons in de buurt getroffen. Complete sectoren op slot, banen op de tocht, ontslagen of arbeidscontracten die niet zijn verlengd vanwege de onzekerheid die dit virus met zich meebrengt.

Voedselbank Heerenveen

Bovenstaande maakt dat er gezinnen zijn die onvoldoende geld hebben voor een lekkere maaltijd. We hebben het over meer dan 200 gezinnen alleen al in gemeente Heerenveen. De Voedselbank in Heerenveen stelt wekelijks een voedselpakket samen, zodat deze gezinnen toch een lekkere maaltijd op tafel neer kunnen zetten. Top werk van de Voedselbank!

Donatie van €750,- aan de voedselbank Heerenveen 1 Donatie van €750,- aan de voedselbank Heerenveen
Bewonderenswaardig werk verrichten de vrijwilligers om meer dan 200 gezinnen van eten te voorzien!

Donatie namens alle klanten van Travyk

Travyk heeft besloten om de Voedselbank Heerenveen te steunen en namens alle klanten van Travyk een donatie t.w.v. €750,- te doen.

Fijne feestdagen en een gezond 2021!

Namens Iwan, Arjen, Jeffrey, Robbie en Sebastiaan wensen wij iedereen fijne feestdagen en gezond 2021 toe!

Donatie van €750,- aan de voedselbank Heerenveen 2 Donatie van €750,- aan de voedselbank Heerenveen