4.9

Netwerk van leadgeneratoren

Bij Travyk zijn we trots op onze samenwerkingen, want van samenwerken wordt iedereen beter. Ook als het gaat om online automotive hebben we partners die zeker een verrijking kunnen zijn voor jouw automotive business.

Om meer leads voor jouw te genereren werken wij samen met andere bedrijven. Op het gebied van reparaties, onderhoud en Financial lease kunnen we je voorstellen aan onze online automotive vrienden:

Reparaties voor je werkplaats

Wat is er mooier dan een verzamelplatform waarop je alle reparaties kunt vinden zonder gedoe en met veel zekerheid zoals een vaste prijsafspraak. Van airco en banden tot distributieriem en schokdemper alle soorten reparaties zijn te verrichten via reparatiekampioen.

Auto onderhoud abonnement

De bij Auto Onderhoud Plan aangesloten autobedrijven, die zich Auto Onderhoud Plan Partner mogen noemen, nemen van de opdrachtgever auto’s in onderhoud tegen een vooraf afgesproken vaste prijs. Een mooie optie om meer opdrachten te krijgen.

Financial Lease

Gemakkelijk en snel jouw financial lease voorraad aanbieden? Een belangrijke ontwikkeling in de automotive branche is de toename van het aantal leaseauto’s. De kans is dus aanwezig dat jij deze constructie ook aanbiedt of zal gaan aanbieden. Dé ideale partner op het gebied van financial lease is Autokan.nl. Meldt je aan bij Autokan en biedt jouw financial lease auto’s gemakkelijk aan, en haal op deze manier veel meer leads binnen dan dat je ooit hebt gedaan.

Wat kunnen wij nog meer voor je betekenen op het gebied van online automotive?

Casper Höyng
Marlieke

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten