4.9

Automotive website

Je hebt het vast al gemerkt en het is vast ook de reden dat je deze pagina leest, alles valt en staat met een goede website. Ook hier kunnen wij jou bij Travyk mee helpen en zeker als het gaat om online automotive marketing hebben we een aantal mooie mogelijkheden. Benieuwd?

Autodata

Zonder goede partners ben je nergens, daarom werken wij samen met Autodata. Autodata levert alle oplossingen om jouw autoverkoop, inkoop en advertenties te optimaliseren. Ook voor het laten maken en inrichten van jouw automotive website heeft Autodata alles in huis om dit zo uitgebreid mogelijk te kunnen doen.

Optimale automotive website

Optimale inrichting van jouw automotive website

Om te beginnen met het maken van een automotive website is het belangrijk om te bepalen welke pagina’s je wil tonen op je website, welke tekst je waar plaats en waar de klant afbeeldingen of video’s krijgt te zien, of te wel de inrichting van de website. Het is belangrijk om hier goed over na te denken en dit op de meest tactische en effectieve manier te doen. Met Autodata kan dit heel eenvoudig, jij levert de teksten en het beeldmateriaal aan en Autodata zorgt voor de optimale indeling van jouw automotive website. 

Plug & play

Voor de beste automotive ervaringen voor de klant heeft Autodata eigen themawebsites. Deze websites bestaan uit de nieuwste techniek en alle functionaliteiten om de klanten optimaal te kunnen bedienen als het gaat om online automotive.

De beste techniek 

Je wil natuurlijk de klant de snelste en beste website bieden. De verwachtingen en wensen van de klant zijn vandaag de dag erg hoog en specifiek. Daarom moet je ervoor zorgen dat de klant op zijn wenken bediend wordt. De themawebsites van Autodata beschikken over de meest geavanceerde technieken die ervoor zorgen dat de klant optimale snelheid ervaart en snel vindt wat hij zoekt. Dit kan onder anderen doordat de themawebsites van Autodata een uitgebreide zoekmachine bevatten waardoor de klant makkelijk de auto’s vindt die relevant zijn. Zo kan de klant meerdere modellen en merken in één keer zoeken, ook is filteren op specificaties of verkoopprijs heel eenvoudig mogelijk. Om het de klant nog gemakkelijker te maken is het ook mogelijk om auto’s te vergelijken en om topfavorieten eruit te laten lichten.

Autowebsite

Veel extra’s

Als de klant een auto heeft gevonden dan is het zaak deze zo uitgebreid mogelijk te laten zien en zoveel mogelijk informatie te verstrekken, met de themawebsites kun je in dat geval gebruik maken van de volgende opties: 

  • Optiewoordenboek – Legt afkortingen en opties in begrijpbare taal uit

  • Eerder bekeken – Onthoudt en toont eerder bekeken voertuigen

  • Ook interessant – Toont suggesties

  • Onderscheidende opties – Prominente weergave voor door jou uitgelichte opties

Er is nog veel meer mogelijk om jouw automotive website te optimaliseren en de verkoop te stimuleren. Zo zijn er verschillende modules beschikbaar waardoor er bijvoorbeeld een uitgebreide zoekmachine beschikbaar is op de homepagina ook kunnen er meerdere auto’s uit de voorraad afwisselend getoond worden op de homepagina. Daarnaast zijn er nog heel veel opties die te verkrijgen zijn via externe leveranciers.

Voorraadscan Autodata

Voorraad snel en accuraat online

Het belangrijkste is natuurlijk dat jouw voorraad altijd up to date blijft. Autodata biedt verschillende voorraadmodules waarmee de voorraad altijd realtime getoond wordt en dat op elk formaat scherm. Ook kun je gebruik maken van een voorraadscan van Autodata. Met de Autodata voorraadscan kun je altijd voorraad van actuele vraag- en handelsprijzen voorzien. Na de scan ontvang je binnen een dag een uitgebreid voorraadbestand. 

Voordelen van een voorraadscan:

  • Dekking op alle niveaus

  • Hele voorraad wordt voorzien van actuele prijzen

  • Inzicht in de ontwikkeling van restwaarde

Om deze opties te gebruiken hoeft de website niet per se gebouwd te zijn door Autodata.

Website laten vullen door zoekmachine experts van Travyk

Om je website in te vullen heb je natuurlijk tekst en beeldmateriaal nodig. Soms kan het moeilijk zijn om dit op een zo mooi mogelijke en effectieve manier te realiseren. Het kan bijvoorbeeld lastig zijn om de juiste zoekwoorden te vinden of om de juiste plaats van jouw tekst of afbeeldingen te bepalen. Daarvoor kun je altijd de hulp van Travyk inschakelen. Onze specialisten op het gebied van SEO en SEA zorgen voor het laatste zetje dat moet leiden tot een succesvolle website.

Wat kunnen wij nog meer voor je betekenen op het gebied van online automotive?

Cindy Hoomans
Jort van Deutekom

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten