Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Dennis Bergsma

“Het vak online marketing is dynamisch, je staat voor steeds nieuwe uitdagingen en het verandert dagelijks.”

Dennis Bergsma

Een echte Harlinger

Mijn naam is Dennis Bergsma, 31 jaar (begin al grijs te worden👨‍🦳) en ben sinds juni 2021 in dienst bij Travyk Online Marketing met een kleine 2 tot 3 jaar ervaring. In 2018 ben ik in het wereldje van Online Marketing gestapt tijdens mijn studie CommerciĂ«le Economie. Ik heb stages gedaan in Noord Holland en ben even later parttime in dienst getreden bij een allround marketing bureau. Hier heb ik de eerste kneepjes van het vak geleerd. Na anderhalf jaar ben ik overgestapt naar de “klantzijde” een fulltime functie bij een verhuurplatform van vakantiehuisjes. Om vervolgens binnen een korte tijd terug te keren naar de bureauzijde als consultant. 

Vrije tijd

In mijn vrije tijd mag ik graag voetballen, voetbal zien en gezelschapsspelletjes doen. Ook lekker toeren in de auto, wandelingen maken en naar familie toe mag ik graag doen. 

Continu nieuwe uitdagingen

Wat ik leuk vind aan het vak? Het is dynamisch, je staat voor steeds nieuwe uitdagingen en het verandert dagelijks. Als ik of met het team inspelen kan op deze veranderingen, waaruit we vervolgens ook resultaat halen, word ik gelukkig. Het analyseren, verbeteringen voorstellen en het uitvoerende werk vind ik erg leuk om te doen. 

Kennis maken?

Kennen wij elkaar nog niet? Ik leer je graag kennen. Wellicht tijdens een potje voetbal of een gaaf SEO of SEA project? Voeg mij toe op Linkedin.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer