Eerlijke prijzen & Veel ervaring
Meer dan 100% CO2 neutraal
400 + actieve campagnes

Mei Lin Vos

Mei Lin Vos

Vertel eens, wie is Mei Lin?
Aangenaam, ik ben Mei Lin, 22 jaar en doe de pre-master marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Wat is jouw ervaring?

Ik heb 10 maanden stage gelopen op een marketing & communicatie afdeling van een hotel in Amsterdam. Hier heb ik mij vooral bezig gehouden met het creëren van content en alle activiteiten omtrent social-media. Sinds november ben ik werkzaam bij Travyk als Online Marketing medewerker.

In jouw vrije tijd, hoe besteed je die?
Met veel plezier werk ik nog bij een brasserie in Havelte. Daarnaast vind ik het leuk om te fotograferen en spreek ik graag af met vrienden om te borrelen.

Wat is zo leuk aan online marketing?
De variatie in online marketing. Ik vind het leuk om verschillende werkzaamheden uit te voeren voor hele diverse klanten. Bovendien ben je in de online marketing nooit uitgeleerd en vind het dan ook heel interessant om nieuwe dingen helemaal uit te zoeken.

Hulp nodig?
Loop je ergens tegen aan? Bel mij gerust, dan gaan wij zorgen dat het vraagstuk opgelost wordt.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke Online Marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen. Ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken en te laten profiteren van de voordelen van Online Marketing. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer