Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Goede doelen

Travyk steunt goede doelen 

Als jong en maatschappelijk betrokken bedrijf zijn we erg bewust van wat er in de wereld om ons heen allemaal gebeurt. We zien dat er ontzettend veel mensen en organisaties wel wat hulp kunnen gebruiken. Dit is dan ook een grote drijfveer van ons om een bijdrage te leveren aan organisaties die opkomen voor mens, milieu en sportieve belangen. Ook vinden we het belangrijk om in deze ook weer regionaal te laten horen. We zijn ontzettend trots dat we ons steentje aan een betere wereld kunnen bijdragen en de volgende regionale goede doelen mogen steunen en sponsoren:

Goede doelen 1 Goede doelen
Goede doelen 2 Goede doelen
Goede doelen 3 Goede doelen

Naast deze fantastische organisaties uit de regio steunen we ook een aantal grote organisaties. Deze organisaties houden zich voornamelijk bezig met natuur en milieu. De goede doelen die we hierin steunen zijn: 

Goede doelen 4 Goede doelen
Goede doelen 5 Goede doelen
Goede doelen 6 Goede doelen

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer