Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Erik de Jager

“Voor Travyk ben ik bezig om een optimalisatieslag te maken op het gebied van interne processen, het team en de dienstverlening”

Erik de Jager

Brand los!

Hi, mijn naam is Erik de Jager. Op moment van spreken 33 jaar oud en woonachtig in de mooiste stad van Friesland: Heerenveen. Klaar voor mijn complete biografie? Grapje. Maar ik ga je wel iets meer over mijzelf vertellen.

Eigenwijs als ik ben besloot ik om na de HAVO mijn hart te volgen en van mijn hobby mijn werk te willen maken. Dat betekende in mijn geval dat ik (tegen alle adviezen in) de opleiding MBO theatertechniek ben gaan doen. Ik wou namelijk graag met licht en geluid aan de slag. Na het behalen van mijn diploma ben ik al snel als freelancer het werkveld in gegaan. Ik was werkzaam op de grootste evenementen, beurzen en congressen door heel Nederland. Doel behaald zou je zeggen, toch? Echter…

Tijdens deze werkzaamheden kwam ik vaak in contact met de marketing- en communicatieafdeling. Ik werd nieuwsgierig naar hun werk en ging mij hierin verdiepen. Tegelijkertijd begon ik ook als DJ in verschillende clubs te draaien en raakte ik steeds meer betrokken bij de organisatiekant. Om nog beter te worden in marketing besloot ik de opleiding HBO Communicatie te volgen. Parallel aan deze studie begon ik mijzelf ondertussen al aan te bieden als freelance social media marketeer onder de naam ‘social media professor’. Idee: ondernemers ondersteunen bij social media marketing.

Na mijn HBO

Na het behalen van de opleiding HBO Communicatie kreeg ik de kans om een opdracht te vervullen bij het bedrijf Social Media Hulp. Vanaf daar ging ik mij steeds verder verdiepen in online marketing en probeerde dit te combineren met mijn communicatie-achtergrond. Dit leidde uiteindelijk tot een nieuwe carriere bij online marketingbureau Pixl (nu Tomorrowmen). Na een aantal jaren als allround marketeer een portfolio met klanten te hebben bediend, vond ik het nodig om mij eens met mij de organisatie zelf te gaan bemoeien.. Van de ondernemer destijds kreeg ik al snel de vrije hand om interne processen te optimaliseren en aan de slag te gaan met de eigen marketing en sales.

Doorontwikkelen van bedrijven en mensen

Ik krijg energie van het doorontwikkelen van organisaties en hun dienstverlening. Ik zie vaak kansen en ben ondernemend ingesteld. Een sparringspartner voor ondernemers. Mensen omschrijven mij vaak als een verbeteraar en daar kan ik mij dan ook goed in vinden. Voor Travyk ben ik ook bezig om een optimalisatieslag te maken op het gebied van interne processen, het team en de dienstverlening. Een ontzettend leuke opdracht waar ik mij met veel plezier in vast bijt.

Naast mijn opdracht bij Travyk bedien ik nog een aantal andere klanten en help ik hen bij het opzetten en doorontwikkelen van de marketing. Daarnaast ben ik ook nog bezig met mijn platform DJworkshops.nl. Via deze site bied ik DJ en Producer workshops op locatie aan. En als ik dan nog tijd overhoud dan lig ik toch het liefst gestrekt op de de bank… Wie niet overigens?

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer