Eerlijke prijzen & geen contracten
Meer dan 100% CO2 neutraal
400 + actieve campagnes

Inzichten delen

Je hebt Google Analytics en ziet overal statistieken staan. Wat betekent wat? Je ziet door de bomen (lees: hoeveelheid informatie) het bos niet meer! Wat kan je met al die informatie en hoe ga je daar op bijsturen?

Inzichten delen

Optimaal gebruik maken van data

Travyk verzamelt graag zoveel mogelijk data en trechtert dit naar een overzichtelijk en functioneel dashboard. Bij het analyseren van deze data delen we graag onze bevindingen om samen slimmer te worden en toe te passen op de bedrijfsvoering. Het delen van onze bevindingen, in de vorm van een dashboard, kunnen wij op maat aanpassen en naar wens in welke frequentie.

Statistieken uitgedrukt in grafieken binnen Google Analytics
Een impressie van Google Analytics

Hoe worden we samen slimmer?

Travyk vindt het belangrijk om regelmatig met elkaar in contact te staan, dan wel telefonisch, dan wel persoonlijk. Door goed met elkaar te communiceren en alle actualiteiten naast de getrechterde data te leggen, dan vloeien daar bruikbare bevindingen uit om de website, campagnes of andere processen binnen het bedrijf te optimaliseren. Met als ultieme doel de omzet en winst te stimuleren van je bedrijf.

Uitdaging?

Challenge accepted! Travyk gaat geen uitdaging uit de weg. Wij gaan graag de uitdaging aan om onze kennis op de proef te stellen en samen tot positieve resultaten te komen en eventueel een complex probleem op te lossen.

Wil jij online ook succesvol worden?

Bekijk onze diensten om te ontdekken hoe wij je daarbij kunnen helpen!

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wil je de vindbaarheid van je website verbeteren en wil je hogere posities in zoekmachines innemen? Wij maken jouw website zichtbaar(der) en genereren gratis websiteverkeer.

Zoekmachine Advertenties (SEA)

Wil je meer relevante bezoekers en meer conversies op je website? Wij ontwikkelen professionele zoekmachine campagnes voor minimale (advertentie)kosten.

Conversie optimalisatie (CRO)

Wil je online meer leads of een hogere omzet genereren? Door middel van A/B testing helpen wij jou met het verhogen van conversies op jouw website en op zoekmachine campagnes.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke Online Marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio slimmer te maken en te laten profiteren van de voordelen van Online Marketing. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer