Eerlijke prijzen & Veel ervaring
Meer dan 100% CO2 neutraal
400 + actieve campagnes

Google Ads training op maat volgen?

Wil jij zelf Google Ads campagnes opzetten en beheren? Volg dan een Google Ads training op maat en leer de fijne kneepjes van het vak.

Google Ads training op maat volgen?

Leer wat belangrijk is

Google Ads is een zeer handig middel. Maar wat is je doel? Op welke producten en diensten wil je zichtbaar zijn. Wat wil je je doelgroep vertellen? En hoe? 

Campagnestructuur leren bepalen

Google Ads campagnes beheren kan zeer tijdrovend zijn. Vooral als je niet weet wat hoe je de campagnes gestrucuteerd op kan zetten en het achterliggende doel er van niet weet. 

Invulling van de campagnes

Op het moment dat de structuur bekend is kan je bezig met de instellingen per campagne. Waar wil je de advertenties tonen, op welke apparaten en in welke regio? Daarnaast kan je nog bepalen op welke dagen en tijdstippen en nog veel meer. 

Advertentiegroepen

Alle instellingen klaar? Mooi, nu ga je bezig met het aanmaken van de advertentiegroepen. Welke advertentiegroepen moeten allemaal aangemaakt worden? Per advertentiegroep ga je ook zoekwoorden en advertenties toevoegen. 

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke Online Marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen. Ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken en te laten profiteren van de voordelen van Online Marketing. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer